+32(0)3 484 65 65 info@accessplatforms.be

Bibo block

Bibo block valbeveiliging voor platte daken.

BIBO® Block

Een betonnen tegel (900 x 900 x 105 mm) waarin een 12 mm dikke RVS-ring is geïntegreerd. Aan deze ring kan een vanglijn worden bevestigd. Daarnaast dient de tegel tegelijkertijd als ballast en door de opvallende gele kleur ook als veiligheidsmarkering. Aan de onderzijde van de BIBO® Block steken 4 ronde tegeldragers van rubbergranulaat uit. Deze tegeldragers zijn al of niet voorzien van betumen plakzegels.

BIBO® Lifeline

Een horizontaal lijnsysteem op basis van een tijdelijke mobiele leeflijn. Tussen twee BIBO® Blocks wordt een tijdelijke levenslijn gespannen, waaraan de gebruiker zijn persoonlijke vanglijn bevestigt. De gebruiker kan vervolgens heen en weer bewegen, zonder zich te hoeven ontkoppelen.

BIBO® Cable

Een permanent horizontaal staalkabelsysteem waarbij een shuttle over de staalkabel loopt. In elke BIBO® Block wordt een gegalvaniseerde stalen steun geplaatst, waarop een RVS-kabel wordt gemonteerd. De persoonlijke vanglijn kan aan de shuttle worden worden gehaakt. Zo kunnen doorlopende trajecten met bochten worden gemaakt waardoor de shuttle soepel over de steunen glijdt en de gebruiker zich niet meer hoeft te ontkoppelen bij elk steunpunt.

BIBO® Base

Een betonnen tegel met een richel en is speciaal ontwikkeld voor daken die bereikt worden met een ladder. De BIBO® Base dient als stabiele ondergrond voor een ladder en kan zowel op de grond als op het dak worden geplaatst.

BIBO® Octo

De BiboOcto is een deelbare BiboBlock. In deze betonnen tegel van het formaat 900x900x110 mm is een rvs-ring geïntegreerd, waaraan een vanglijn kan worden vastgemaakt. De opvallend gele tegel wordt in acht delen op het dak aangebracht en dient naast ankerpunt ook als ballast en veiligheidsmarkering. Het meest veilige ankerpunt is nu ook het breedst inzetbaar.